Tapete kinderkleding is FUN!

De kinderkleding van Tapete is vooral playful en fun. Omdat ze gebruik maken van mooie heldere kleuren en eenvoudige prints wordt Tapete al snel favoriet bij je zoon of dochter.

Kwaliteit en comfort staan hoog op het prioriteiten lijstje van dit mooie merk. Daarom gebruiken ze voor hun producten super zachte organic cotton. Dit is dus niet alleen goed voor je kind maar ook voor het milieu. Daarnaast wordt er alleen geproduceerd in kleine fabrieken waarbij de arbeidsomstandigheden goed zijn. Nog zo’n pluspunt.

De babykleding is er al vanaf maat 56 en is net zo colorful and fun als de grotere maten. Doordat deze doorgaan t/m maat 152 kun je nog lang genieten van dit toffe merk. De kinderkleding is er voor zowel boys als girls met heerlijke sweatpants en sweaters, fijne t-shirts en comfy, easy to wear, jurkjes en rokjes voor de meiden. Uiteraard aangevuld met wat hippe maillots en sokken. Al met al een merk om verliefd op te worden.

jongens trui, boys sweater, Tapete boys sweater, Tapete, kinderkleding, jongenskleding, Tapete kinderkledingTapete meisjeskleding

Tapete producten: