Aden & Anais

Aden & Anais is bekend vanwege hun heerlijke zacht mousseline swaddles. Een MUST HAVE voor elke nieuwbakken ouder. Wij kennen de swaddle voornamelijk als ontzettend praktisch product. Multifunctioneel omdat je hem gebruikt voor heel veel doeleinden. Je wikkelt je kleintje er lekker mee in. Je gebruikt hem als zonbeschermer over je wagen. Ze zijn ideaal voor het afdrogen van je kind. Geef je borstvoeding dan drapeer je er eentje over jullie heen zodat je genoeg privacy hebt. Met een baby zorg je er gewoon voor dat er altijd eentje in je luiertas zit.

Maar waar komt Aden & Anais nu vandaan?
De geboren Australische Reagan Moya-Jones groeide op met de eeuwenoude praktijk van het inwikkelen van babies in katoenen mousseline dekens. Generaties lang hebben Aussie ouders hun baby’s op deze manier getroost. De kleintjes voelden zich veilig in de luchtige doeken die strak om hun heen werden gewikkeld.

Reagan verhuisde in 1997 naar New York met haar toekomstige echtgenoot. In 2003 werd zij zwanger van haar eerste kindje (Anais). Zij ging dan ook op zoek naar de fijne mousseline dekens om haar kindje in in te bakenen. Ze wist uit ervaring dat deze troostend werkten. Echter waren deze niet te krijgen in Amerika. Het enige dat ze kon vinden waren zware katoenen, fleece of flanellen dekens. Geen van allen goed genoeg voor waar ze het voor wilde gebruiken. En zo is het idee van Aden & Anais geboren.

In dit geval was het uitvinden door noodzaak. In 2006 introduceerde ze de eerste mousseline swaddle in Amerika. Ze ontketende met haar zachte grote doeken een hele nieuwe fase in babyverzorging en lifestyle. De doeken werden voorzien van mooie hedendaagse prints in prachtige kleuren. Dus naast het praktische werd er een mooie touch aan gegeven de swaddles gegeven. Na Amerika veroverde ze de rest van de wereld.

Op dit moment is de collectie uitgebreid met prachtige dekens, slaapzakjes, spuugdoekjes, tutdoeken, slabbetjes, etc.

Wij hebben de heerlijke mousseline swaddles in de collectie. We kunnen uit ervaring zeggen dat dit een van de best doordachte producten is. Heb je nog een kraamcadeau nodig? Dan is een swaddle van Aden & Anais een van onze beste tips.
Maar ook als je kids wat ouder zijn gebruik je ze nog. Ideaal voor een dagje strand of wanneer je naar het zwembad gaat.

aden & anais swaddles aden & anais swaddle, swaddle, kraamcadeau aden & anais swaddles

Aden & Anais producten